Ljud till event & fest

Professionella ljudanläggningar

Köp eller hyr ljudanläggning

Behöver du kanske en enkel lösning för mikrofon med högtalare eller en komplett ljudutrustning till festival? Oavsett vilken teknik du behöver hjälp med erbjuder vi på Scenteknik Norrköping ljudanläggningar för alla typer av evenemang. Vare sig du vill köpa eller hyra utrustningen. 

Vi är väldigt medvetna om vikten av driftsäkerhet och de tekniska kraven som finns vid såväl en föreläsning eller större event. 

Med en säker utrustning från välkända tillverkare kan du slappna av och känna dig trygg oavsett evenemang. Om du har specifika önskemål är du välkommen att kontakta oss så kommer vi sätta ihop en komplett ljudlösning för ditt ändamål. För dig som inte behöver en komplett ljudlösning erbjuder vi givetvis delar så som mixerbord, mikrofoner och högtalare.

 

Hyra eller köpa ljudanläggning?

Vare sig ni planerar en konsert eller ett bröllop så kan ni hyra ljudutrustning från oss.  Med en driftsäker utrustning från välkända tillverkare som Yamaha, Nexo, d&b mfl kan du slappna av och känna dig trygg oavsett evenemang.

Ljudutrustning för nattklubbar och restauranger.

I nattklubbar och restaurangmiljöer är det viktigt att ljudet flödar genom lokalerna på ett dynamisk sätt. 

Vi på Scenteknik har lång erfarenhet av ljudanläggningar i restauranger och kan både planera, installera och sälja utrustningen till er. 

Plug & Play paket med ljud och mikrofoner

Hyr problemfri ljudanläggning.

Att hyra ljudutrustning man annars inte använder ska vara smidigt och enkelt att få i drift när konferensen, det politiska mötet eller föreläsningen drar igång. 

Vi hyr och säljer väl beprövade Plug&Play system som ni snabbt och enkelt kommer igång med. 

Känner ni er ej trygga med att hantera utrustningen själva, så kan ni även anlita våra ljudtekniker till eventet. De är vana vid uppgiften och hanterar såväl mixerbord som shuresystem (trådlösa mikrofoner, medhörning m.m.)

Kontakta oss och berätta om era behov. 

Läs mer om våra senaste jobb och nyheter