Hyra storbildsskärm till Sverigerekord

Hyra mobil storbildsskärm till evenemang? Inga problem, det löser vi! Vi på Scenteknik Norrköping arbetar inte bara med att sälja och hyra utrustning till evenemang såsom konserter eller matcher. Idag har vi till exempel bistått med en storbildsskärm till ett ytterst spännande spektakel.  

Elias Våhlund, före detta cirkusartist och numera barnboksförfattare, tog sig nämligen an ett spännande uppdrag idag. Han hissades upp 50 meter upp i luften, där han sedan läste stycken från sin nya barnbok. Med andra ord tog han ett nytt Sverigerekord i högläsning! Scenteknik Norrköping var på plats och levererade ljud och bild under hela föreställningens gång. Vårt uppdrag bestod av att hyra mobil storbildsskärm till arrangören, samt sända såväl bild som ljud till allmänheten. Om du vill läsa mer om händelsen kan du klicka dig vidare till SVT och deras reportage här!

Dessa typer av uppdrag är otroligt spännande att genomföra för oss! Som vi brukar säga – ingen dag är den andra lik. Ena dagen filmar vi konserter, och nästa sänder vi live när människor läser barnböcker från 50 meter upp i luften.

Om du är intresserad av att hyra mobil storbildsskärm, eller annan utrustning, är du välkommen att kontakta oss. Du kan läsa mer om våra tjänster och tidigare uppdrag här på hemsidan. Vill du ställa en fråga, eller efterfråga en offert av oss, är det bara att höra av sig när som helst! Välkommen till Scenteknik Norrköping.

Sverigerekord i högläsning, 50 meter upp i luften. Scenteknik Norrköping hjälpa till med att hyra mobil storbildsskärm