Vi är Länets Företagare 2023

Scenteknik Norrköping är Länets Företagare 2023! 

Wow, vilket år vi redan haft och vilken otrolig avslutning på en härlig vecka. Vi har nämligen fått en utmärkelse som heter duga, och vi kan nu känna oss stolta över att titulera oss som Länets Företagare 2023!

Så vad innebär detta? Jo, varje år slår Sveriges Företag sig samman med Bolagsinspektionen för att granska olika företag runt om i alla län. De går tillsammans igenom sju olika punkter i sin bedöming. Bland annat bolagsvärdering, styrelse, rankning inom branschen och vinstmarginal ingår. Efter att ha granskat företag i Norrköping har de kommit fram till att vi är det starkaste företaget i år. Det är en titel som betyder mycket för oss, och som vi såklart tar emot med enorm tacksamhet och stolthet. 

Vårt hårda arbete och vår passion för vår bransch är vad som tagit oss så här långt. Den här utmärkelsen gör oss så glada och tacksamma. Vi kommer såklart att fortsätta att jobba lika hårt för att kunna erbjuda samma professionella tjänster framöver.

Om du vill vara en av de som använder sig av Länets Företagares tjänster under 2023 är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi kan hjälpa dig med allt inom teknik, oavsett om du vill arrangera en konsert, ett evenemang eller en mässa. Här på vår webbplats kan du läsa mer om våra olika tjänster, vad vi kan erbjuda och hur du går tillväga för att efterfråga en offert.

Tack till Sveriges Företag & Bolagsinspektionen för utmärkelsen, och trevlig helg till alla glada kunder och medmänniskor där ute!

Pris länets företagare