Konferens på plats eller digitalt

Problemfri konferensutrustning

För att hålla i en bra konferens eller digitalt möte krävs det att tekniken är med er. Det är viktigt med stabil utrustning som man kan lita på för att undvika teknikstrul och kostsamma avbrott i mötet. Tekniken kan innefatta allt från en projektor till ljudanläggning och mikrofon. När tekniken fungerar som den ska är det ingen som tänker på det, men så fort problem uppstår kommer det påverka ert möte direkt. Se därför till att säkra tekniken innan eventet – det gör ni givetvis enklast med vår hjälp!

Vi hjälper er med konferensen från början till slut.

Ska ert företag eller förening anordna en konferens och tillfälligt behöver hyra konferensutrustning, så är vi på Scenteknik eran perfekta samarbetspartner.  Vi hjälper er från början till slut, och med våran kompetens och moderna utrustning så behöver ni ej fundera över tekniken.  Vi har stor erfarenhet av system för konferensstyrning där alla funktioner integreras i en och samma kontrollpanel. Vi assisterar i allt från start av projektor till mörkläggning och ljudnivåer i högtalare och mikrofoner.

Fasta AV-installationer

Vi inreder konferensrummet

Att hålla i digitala event och möten blir allt vanligare och då krävs det att utrustningen håller hög standard eftersom tekniken och uppkopplingen är det enda ni kan förlita er på vid en digital träff. Vi utrustar konferensrum med den ljud- och bildteknik som behövs för att genomföra videokonferenser på bästa sätt. Det kan vara allt från fasta installationer på en arbetsplats eller mobila anläggningar som riggas inför enstaka tillfällen.

Vi jobbar endast med väl beprövade varumärken inom konferensutrustning så som Biamp och Creston konferenssystem, som självklart är kompatibelt med programvara så som, ZOOM, Microsoft Teams och Google  Meets

Läs mer om våra senaste jobb och nyheter