Digital signage med rätt teknik

Problemfri Digital signage

Digital signage är det bästa sättet att kommunicera på när det kommer till varierande budskap och reklam. Vi på Scenteknik Norrköping både säljer, installerar och underhåller digital signage skärmar.

Vare sig ert företags behov är en enstaka skärm eller flera 100 digitala skärmar i ett storskaligt system så kan vi hjälpa dig.

 

Vi erbjuder allt från väl fungerande programvara till färdig installerade digitala skyltar. Anlita oss och ni kommer garanterat bli nöjda då vi vet vilka programvaror skärmarna behöver för att kunna visa era budskap till kunder dygnet runt utan bilder fryser eller visas med pixelfel. 

Stabil programvara

Programvara till digital signage är det absolut vanligaste problemet när det kommer till digitala skärmar. Skärmar fryser, det blir pauser i uppspelningen och raster i skärmarna.

Vi på Scenteknik använder oss av enbart stabil programvara som kontinuerligt uppdateras och underhålls. 

Förutom kända programvaror som Playipp och Designage, så tillhandahåller vi vår egen programvara Ersign, vilket är den bästa på marknaden. 

Ersign är framtagen av professionella kodare och fungerar helt felfritt, år efter år. 

Digital skyltning utomhus

Spar på miljön med digitala skyltar

Att använda sig av en digital skylt för sin verksamhet eller bostadsrättsförening är inte bara smidigt när det kommer till att byta ut informationen som ska visas. Det är också miljövänligare då inget papper eller giftigt bläck ska användas för den tillfälliga informationen. 

Vi på Scenteknik använder oss enbart av kända tillverkare när det kommer till digital signage, så att vi kan garantera att miljön inte tagit skada i vare sig tillverkning eller leveransen till oss. 

Vare sig den digitala skärmen ska vara inomhus, utomhus, i trapphus eller i ett skyltfönster, så garanterar vi alltid både kvalité, driftsäkerhet och lägsta möjliga miljöpåverkan. 

Digital skylt på fot

Digital signage skyltar på fot är smidiga om du vill testa dig fram vart din marknadsföring gör skillnad i verksamheten. Hyr eller köp hos oss.

Små reklamskärmar

Visa ditt budskap, produktinformation eller erbjudande med en liten digital signage skärm t ex på kassan eller i produkthyllan

Digitala skyltlösningar för mäklare

Vi på Scenteknik kan hjälpa dig som mäklare att visa era objekt i skyltfönster på ett professionellt sätt. Allt från skärm till objekt-layout.

Digital informationstavla

Visa din information som tidtabeller eller tvättstugetider på en digital informationstavla. Otroligt smidig lösning för hyresgästföreningar, fastighetsbolag och transportföretag.

Hängande digitala skyltar

Med hängande digital signage frigör du plats under skylten och skapar en atmosfärisk känsla i ditt skyltfönster. Hyr eller köp din takfästa skylt hos oss, med eller utan installation.

Skärmställ för digital signage

Vare sig ni behöver en fast installation av skärm i tak, på en disk, utomhus eller skyltfönstret så kan ni anlita oss på Scenteknik. Vi har ett stort sortiment av olika hållare för alla behov.

Läs mer om våra senaste jobb och nyheter