Hyra LED-skärm till sommaren?

Sugen på att hyra LED-skärm i sommar? Då ska du läsa vidare, för det börjar bli dags!

 Den svenska vintern har verkligen bjudit på ett varierande väder. Från vårkänslor ena dagen till fullfjädrad vinter dagen efter. När man väl tror att våren är på ingång, då kommer en riktig snöstorm och tar över. Ja, ni känner nog precis som oss att sommaren är långt borta… Men faktum är att det bara är någon månad kvar! 

I takt med att sommaren närmar sig (tro det eller ej) börjar vi också få in förfrågningar om att hyra LED-skärm. Om du är intresserad är det därför hög tid att höra av dig till oss, för att få en säker bokning.

LED-skärmar är bra för många olika saker. Det finns dessutom olika skärmar att hyra! Alla typer av evenemang, oavsett om det är sport eller reklam, kan förbättras av en skärm. Vi erbjuder bland annat mobila skärmar under sommaren. Våra mobila skärmar är monterade på lastbil och kan förflyttas enkelt. Ska du visa någon match i sommar? Åka ut på reklamturné? Eller kanske bara vill ha en skärm under en dag? Oavsett vad, så hjälper vi dig gärna.

Vi erbjuder helhetslösningar där du kan boka allt från skärm, till ljud och transport. Du kan läsa mer om skärmar här på vår webbplats i vanlig ordning. Om du vill prata vidare med oss gällande frågor och offerter är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag! Välkommen till oss på Scenteknik Norrköping!

Telias turné där de valde att hyra LED-skärm från scenteknik norrköping