Hyra storbildsskärmar? Ring oss!

Idag har vi spenderat dagen i Stockholm för att hjälpa en kund som ville hyra storbildsskärmar av oss! Vi har inte bara levererat storbildsskärmar, utan även diverse annan bild som i slutändan fyllde upp ett helt rum. Vi är lite förtegna om vad det handlar om, men låt oss bara säga att det är för ett stort, uppkommande event i veckan.

Att hyra storbildsskärmar är praktiskt för många olika ändamål. De kan användas på evenemang, för att sända matcher, för streaming och mycket mer. Det är dessutom ett bra sätt att låta en publik få en bättre bild av vad som pågår på en scen, till exempel under en konsert. Vi på Scenteknik Norrköping arbetar väldigt mycket med just skärmar. Våra tekniker transporterar, monterar, installerar och underhåller skärmar dagligen. Det är en av sakerna som vi gör bäst, och dessutom en av våra favoritsaker att göra. 

Om du vill hyra storbildsskärmar av oss är du alltid välkommen att kontakta oss! Du kan dessutom läsa mer om hur vi arbetar med bild här på vår webbplats såklart. Hör av dig till oss och berätta mer om dina önskemål, så återkommer vi med en lösning som är anpassad för dig och dina behov. Varmt välkommen till oss på Scenteknik Norrköping!

Transport för kund som ville hyra storbildsskärmar i Stockholm