Hyra mobil LED-skärm?

Hos oss på Scenteknik Norrköping kan du hyra en mobil LED-skärm! Många kanske inte riktigt vet hur det går till, men det ska vi förklara i det här inlägget. Så läs vidare för att ta del av all fakta!

En mobil LED-skärm är en skärm som du kan flytta på hur lätt som helst. Det beror på att den är monterad på en lastbil. Det är en enkel och smidig lösning som ger dig professionell täckning av ett evenemang, konsert eller varför inte produktlansering? Den kan stå i princip var som helst. Längs en väg, på ett torg, utanför en arena – ja, var som helst!

Hur fungerar mobil LED-skärm?

Så hur fungerar det? Jo, skärmen har en inbyggd presentationsdator! Det gör att visning av bildmaterial fungerar hur bra som helst. Du kan dessutom ansluta en videokamera direkt till skärmen, eller annan bildkälla, för att streama live.

Våra mobila LED-skärmar är IP65 klassade och har en yta på omkring 12 kvadratmeter (4480 x 2560 mm). De har dessutom en pixelpitch på 6,6 mm och en ljusstyrka på 5500 nits. Skärmarna kan rotera 180 grader åt alla håll, och dessutom höjas från marken upp till 3 meter upp. För att använda mobil LED-skärm behöver du en 16 AMP, 3-fas strömkälla – något som vi såklart kan hjälpa dig att lösa. Skärmarna kan såklart kompletteras med kraftfulla högtalare – perfekt för dig som vill ha lite extra tryck i ljudet! Även detta kan vi såklart bistå med om du vill hyra skärm av oss – det är bara att höra av dig.

Som vi nämnde är skärmarna monterade på en lastbil och kan därmed flyttas enkelt. Lastbilen kan anpassas för evenemang eller kund, genom striping. Det innebär att ni kan få er egen logotyp, eller annan info direkt på bilen. 

Hyr skärmar av oss

Våra mobila LED-skärmar kan kompletteras med olika programvaror beroende på evenemang. För sportevenemang använder vi Sport in a Box, och AdMess för reklamevenemang. Vi hyr ut våra mobila LED-skärmar med våra egna tekniker och ser såklart alltid till att allt blir så bra det bara kan bli. Dygnspriset för mobil LED-skärm är 19.500 kr (ex moms). Om du vill hyra längre är du välkommen att kontakta oss för en exakt offert! Milersättning tillkommer dessutom utanför Norrköping.

Så där har ni det! Allt du behöver veta kring mobila skärmar och hur du hyr dem av oss. Vi på Scenteknik Norrköping har allt för evenemang och mässor. Kontakta oss redan idag om du är intresserad av en offert!

Mobil LED-skärm utställd bland bilar på ett torg