LED-skärmar till filminspelning

Idag har vi utfört ett väldigt roligt och spännande uppdrag! Vi har nämligen hängt i Exponordias lokaler i Linköping och arbetat med LED-skärmar. Just nu håller de på med en filminspelning där de använder LED-väggar som virtuella kulisser. Så vad innebär då det? Jo, genom att använda skärmar kan man få till en bakgrund som ser ut att röra på sig i takt med protagonisterna, men egentligen är det bara en skärm! Personerna i filmen går här på ett rullband, med skärmar i bakgrunden som ser ut som en helt annan värld. Det är sådana här typer av uppdrag som verkligen inspirerar oss. Här är det bara fantasin som sätter gränserna.

LED-skärmar är fantastiska för just dessa typer av uppdrag, framförallt när det kommer till film! Man kan verkligen skapa en helt unik värld, enbart genom att använda bild och ljus. Vi har haft en fantastiskt spännande dag och vi tackar Exponordia för förtroendet att leverera LED-skärmar till projektet.

Om du också vill använda LED-skärmar eller andra digitala skärmar för ett projekt är du välkommen att kontakta oss! Vi på Scenteknik Norrköping hjälper dig gärna att ta fram en effektiv helhetslösning. Vi kan dessutom bistå med annan teknik, såsom ljud och ljus, eller teknik för mässor. Behöver du hjälp med tekniken, hyra skärmar, boka transporter eller teckna serviceavtal? Tveka inte på att kontakta oss på Scenteknik Norrköping, så hjälper vi dig vidare. Du hittar dessutom all information om oss och våra tjänster här på webbplatsen. Välkommen till Scenteknik Norrköping!

LED-skärmar till filminspelning hos exponordia