Service av ledskärmar

Service av storbilds led-skärmar

Scenteknik Norrköping är ledande i branschen av tjänster för service och underhåll av led-paneler.  Vi har byggt upp en stark position på marknaden genom vårt lösningsorienterade engagemang för att få fram rätt komponenter så som nya sektioner och kretskort.  Våra erfarna tekniker är utbildade i den senaste tekniken och har lång erfarenhet av att utföra service på led-paneler. De har en djup förståelse för hur led-paneler fungerar och hur man reparerar dem på ett säkert och effektivt sätt. 

Mer än bara reparation av led

Vi erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive rengöring och underhåll av led-paneler, reparation av fel och ersättning av delar där vi tillverkar nya kretskort.

Våra kunder kan lita på att vi kommer att utföra en snabb och pålitlig service, och vi arbetar alltid med högsta kvalitet i åtanke.
Vår tjänst är också mycket anpassningsbar och vi erbjuder flexibla tider och scheman för att passa våra kunders behov. Vi är också stolta över att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på våra tjänster.

Så om du söker en pålitlig och kvalitativ tjänst för service och underhåll av dina led-paneler, tveka inte att kontakta oss på Scenteknik Norrköping. Vi ser fram emot att arbeta med dig!.

Läs mer om våra utförda jobb och nyheter

Mobil LED-skärm utställd bland bilar på ett torg

Hyra mobil LED-skärm?

Hos oss på Scenteknik Norrköping kan du hyra en mobil LED-skärm! Många kanske inte riktigt vet hur det går till, men det ska vi förklara

Läs mer »