Scenteknik Norrköping har ny hemsida

Om du navigerat dig hit till det här inlägget betyder det att du fått se Scenteknik Norrköpings nya hemsida! För att ge er, våra kunder och besökare en bättre upplevelse har vi uppdaterat vår hemsida. Som ni ser har vi en ny, snygg design och ett tydligt navigationssystem. Nu kan ni dessutom läsa mer om våra tidigare uppdrag, nyheter och annat skoj som händer inom företaget.

Under fliken “nyheter” hittar ni mängder av roliga inlägg från oss! Om ni vill hålla lite extra koll på oss och vad vi sysslar med ska ni även passa på att följa oss på Instagram. Där heter vi också Scenteknik Norrköping, men vi lägger in länken här också såklart. Vi har fått hjälp att bygga upp vår nya hemsida av Bliss Visual, och vi tackar för det! Vi hoppas såklart att våra kunder uppskattar den nya sidan och att ni lättare kan hitta det ni söker efter. 

Förutom en ny hemsida är vi dessutom i full gång med arbete som vanligt! Vi levererar helhetslösningar, skärmar, ljud och ljus och mycket mer. Vi jobbar även på en hel del med mässor och andra evenemang, som ni såklart kan läsa mer om här i bloggdelen av hemsidan.

Passa på att lära känna vår nya hemsida lite, spana runt och läs mer om nyheter. Och som alltid – glöm inte bort att kontakta oss för att efterfråga en offert! Sommaren är på ingång och det är hög tid att boka oss för att få hyra skärmar eller annan utrustning. Vi hörs snart! Välkommen till Scenteknik Norrköping!

Scenteknik Norrköping nya hemsida