Mässor, mässor och mer mässor

Det är verkligen fullt ös här på Scenteknik Norrköping just nu! Mässorna flödar och vi jobbar på för fulla muggar med leveranser av lösningar för mässor, precis som det ska vara. Vi har precis kommit hem från eCarExpo i Göteborg, där vi tillsammans med våra vänner på Expo Nordica har transporterat, byggt och rivit monter hela helgen. Det har varit en spännande upplevelse, men än är det inte slut! Imorgon rullar vi nämligen vidare till Malmö, och sista stoppet för den populära studentmässan Saco. 

Tillsammans med våra vänner i söder, Scenteknik Kalmar, kommer vi att leverera kompletta monterlösningar till våra kunder och vi är så taggade! Att leverera lösningar för just mässor är något av det bästa vi vet. Det ger oss en möjlighet att ta fram paket där allt ingår, från ljud och ljus, till skärmar och trycksaker.

För dig som planerar att anordna en mässa, eller ställa ut på en mässa, är du varmt välkommen att kontakta oss på Scenteknik Norrköping! Vi kan ta fram ett skräddarsytt paket där allt du behöver ingår, så att du kan känna dig trygg med att få det absolut bästa resultatet som går att få. Skicka ett mejl till oss, eller ring oss och berätta mer om dina behov så tar vi fram ett förslag åt dig.

transport till mässa