LED-skärmar till Flen!

Ännu en vecka fylld av roliga uppdrag! Idag tänkte vi berätta lite mer om ett av veckans större uppdrag, som bestod av att leverera och installera två nya LED-skärmar till Flen.

LED-skärmar kan användas till många olika saker. Det kan dels handla om skärmar som sänder live, dels om mobila skärmar som används på evenemang. Förutom detta kan LED-skärmar dessutom användas till marknadsföring. Du har säkert sett dessa typer av skärmar längs vägar, eller i städer, med logotyper från företag på? Skärmarna är ett ypperligt sätt för företag att marknadsföra sig själva på!

Effektiva skärmar för marknadsföring

I och med att skärmarna enkelt kan styras digitalt, kan man variera vad som syns på dem. Det innebär att man kan använda dem för att marknadsföra evenemang eller verksamheter som köper sina reklamplatser där. 

Skärmarna som vi installerat idag var två stycken 22 kvm skärmar med dubbelsidigt utförande! De har installerats i Flen, och där kommer de finnas tillgängliga för användning av företag som vill visa upp sig själva på dem.

Hyr LED-skärmar av Scenteknik Norrköping

Om du också vill hyra eller köpa skärmar av detta slag är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi bokar gärna in ett samtal där du får berätta mer om dina behov. Scenteknik Norrköping kan bistå med transport av skärmarna, samt installation och service vid behov. Vi kan dessutom hjälpa dig att lösa teknik och andra produkter för evenemang, mässor och mycket mer.

Tveka inte på att kontakta oss redan idag så återkommer vi med en offert! Välkommen till Scenteknik Norrköping.

Installation av nya LED-skärmar till Flen