Storbildsskärmar för Ad Street i Bålsta

Sista uppdraget i år – storbildsskärmar såklart! Ännu ett år har gått här på Scenteknik Norrköping och vi vill passa på att tacka alla våra härliga kunder och partners för ett bra 2022! Nu blickar vi framåt mot 2023. Ett nytt år fyllt av roliga uppdrag och såklart mängder av installationer och leveranser. Om du behöver hjälp med bild, ljud och ljus eller andra tekniska lösningar under 2023 är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Vi avslutade 2022 med en sista installation – åt Ad Street i Bålsta! Vi levererade en helhetslösning tillsammans med Östgöta Mobilkranar och JS Race Cars & Custom Construction. Där bytte vi ut deras dåvarande skärm till en bättre, mer högupplöst storbildsskärm. Skärmen vi levererade var en ljusstark P6,6 och resultatet blev hur bra som helst, om vi får säga det själva! 

Uthyrning och försäljning av högupplösta storbildsskärmar är bara en av alla saker som vi är bra på! Hos oss kan du både hyra och köpa utrustning till evenemang och mässor. Vi erbjuder bland annat bild, ljud och ljus, trycksaker, möbler, iPads, digitala skyltar och mycket mer. Vi erbjuder heltäckande lösningar för såväl mässor, som företag, och vi hittar alltid en lösning som är skräddarsydd för just dina behov. Vill du komma i kontakt med oss gällande en förfrågan? Tveka inte på att ringa eller mejla oss redan idag! Vi kan hjälpa dig att lösa alla dina tekniska behov.

installation av storbildsskärmar