Hyra teknik till mässor?

Gymnasiemässan är ett viktigt evenemang som genomförs varje år. Där får elever och vårdnadshavare chansen att ta del av ett bredare utbud av gymnasieskolor. Det skapar fler möjligheter och öppnar upp ögonen för studenter som kanske vill börja studera på en viss skola, eller en viss linje. Med tanke på den enorma vikt som mässan spelar är vi på Scenteknik Norrköping såklart tacksamma över att ha fått förtroendet av Curt Nicolin Gymnasiet. Även detta år fick vi leverera materialet till deras monter! Behöver du hyra teknik till mässor? Då ska du kontakta oss!

Denna gång levererade vi en helhetslösning bestående av en högupplöst LED-skärm, högkvalitativ miljöbelysning och en praktisk touchskärm för deras besökare. Resultatet blev som vanligt superbra, och vi är tacksamma för att ha fått vara delaktiga under en så pass viktig mässa!

Om du planerar att arrangera eller delta i en mässa ska du kontakta oss. Om du behöver hjälp att hyra teknik, eller ordna med transport, material, bildskärmar, ljud och ljus eller kanske hjälp med att sköta om det tekniska, kan vi lösa det. Vi är proffs på mässor och evenemang. Vi erbjuder helhetslösningar som är anpassade helt och hållet efter dina behov. Ring oss eller skicka ett mejl och berätta mer om vad du önskar, så återkommer vi med ett förslag.

teknik till mässor från scenteknik