Långtidshyra skärmar?

Du vet väl om att du kan långtidshyra skärmar från oss?

Om du är bekant med oss på Scenteknik Norrköping vet du kanske om att vi både hyr ut och säljer skärmar och annan teknisk utrustning. Det vanligaste är såklart att våra kunder hyr in oss och vår utrustning, till en mässa, ett evenemang eller andra tillfälliga tillställningar. Genom att hyra utrustning slipper man själv köpa in det som behöv. Man får såklart även hjälp med transporter, montering, demontering och tekniker om behovet finns. De som köper utrustning är ofta de kunder som behöver en storbildsskärm, eller ett bra ljudsystem som de använder året om.

Men det finns undantag! Vissa av våra kunder är i behov av utrustning under en längre period än andra, som till exempel Mjölby Hockey. Istället för att köpa en storbildsskärm av oss, valde de att långtidshyra en av våra skärmar. Att hyra utrustning under en längre period är något som alla kan göra här på Scenteknik Norrköping. Så länge du vet hur lång tid du kommer att behöva utrustningen såklart. Vi kan hjälpa dig att ta fram ett bra pris där den utrustningen som du behöver ingår, så att du kan använda den den tiden det behövs. Mjölby Hockey behövde till exempel storbildsskärmen i deras ishall – och titta bara hur bra det blev! Tveka inte på att kontakta oss redan idag om du vill prata vidare om uthyrning av utrustning.

Exempel på långtidshyra skärm från oss