Digital signage installation!

Digital signage, eller digitala skärmar, är ett måste för många verksamheter idag! Att använda sig av digital signage skapar ett effektivare arbetsflöde och en modernare brand image. Det är ett bra sätt för företag att kunna variera sin reklam och sin information smidigt. Det är dessutom ett perfekt sätt att skapa lite liv i en butik! Genom att använda sig av digitala skärmar får besökarna ett bättre intryck, och medarbetarna ett bättre arbetsflöde.

Dagens uppdrag bestod av att installera digital signage åt Ninepine! Vi åkte ut till deras butik med två stycken Samsung 55’’ skärmar som vi installerade åt dem. Nu sitter skärmarna snyggt i skyltfönstrena och ger kunderna en tydlig bild av information och nyheter.

Som ni vet vid det här laget är digitala skärmar det nya, och något som företag bör överväga för såväl marknadsföring som informationsflöden. Det är ett effektivare sätt att nå ut med information. Skärmar är dessutom enklare att hantera än analoga medier, då du kan byta vad som visas när som helst, och snabbt. Du kan dessutom visa upp snyggare grafik och bilder med hjälp av digitala skärmar, något som kan förbättra din marknadsföring ytterligare!

Om du driver en verksamhet, eller av andra anledningar vill ha digital signage, är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi kommer gärna ut och installerar, efter att ha pratat med dig om vad du är i behov av. Förutom detta kan vi även bistå med saker såsom ljud, ljus, teknik, transporter och utrustning till mässor. Vi arbetar med heltäckande lösningar som gör våra kunders verksamheter bättre! Kontakta oss redan idag så berätta vi mer om vad vi kan göra för dig och din verksamhet. Välkommen till Scenteknik Norrköping!

Digital signage installation. Stor digital skärm i skyltfönster.