Ny lastbil för uthyrning till vagnparken

Det går undan här på Scenteknik Norrköping och vi har nu ytterligare en lastbil för uthyrning! Efterfrågan på transporter blir allt större, speciellt i och med att vi tar oss an uppdrag i våra grannländer och städer längre bort. På grund av detta var det återigen dags att köpa in ett nytt tillskott till vår fina vagnpark, och denna gång blev det inget mindre än en lastbil!

Vi erbjuder transporter för dig som ska åka på turné och använder dig av vår utrustning, eller för dig som bara behöver hjälp med att transportera utrustning från punkt A till punkt B. Det är ett bra tillägg för dig som dels behöver hjälp med att transportera utrustningen, dels för dig som är i behov av extra händer i form av chaufförer eller tekniker. Om du vill prata mer om våra erbjudanden vad gäller transporter är du alltid välkomna att kontakta oss, så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med.

Men tillbaka till vårt nya tillskott! Den här lastbilen är stor och rymmer mängder av utrustning, och den kommer att bli ett perfekt tillägg i vår bil-kollektion. Faktum är att vi knappt hann hem med ekipaget innan första jobbet blev bokat, så nu till helgen bär det av på lastbilens första jobb tillsammans med oss på Scenteknik Norrköping. Behöver du en lastbil för uthyrning för ditt uppkommande event? Kontakta oss!

ny lastbil för uthyrning