Hyra teknik till event? Se hit!

Behöver du hyra teknik till ett event? Vi löser även det såklart!

I helgen var det återigen dags för den årliga mässan “Finns i Finspång”! Varje år arrangeras mässan med syfte att belysa alla positiva aspekter som Finspång har att erbjuda sina invånare. Under mässans gång hålls föreläsningar, aktiviteter för vuxna och barn samt underhållning och servering. Det är en otroligt uppskattad mässa som verkligen sammanför Finspång. Den inspirerar såväl invånare som utomstående att lära sig mer om staden och allt den har att erbjuda.

Vi på Scenteknik Norrköping fick förtroendet att leverera massvis med utrustning till mässan i år! Vi bistod bland annat med LED-skärmar, iPads och touchskärmar till flera av montrarna på mässan, och resultatet blev hur bra som helst. Tillsammans skapade vi en lyckad mässa för såväl arrangörer som besökare och vi hoppas att alla deltagande hade en fantastisk helg fylld av intressanta och roliga upplevelser.

Hos oss på Scenteknik Norrköping kan du hyra teknik till event! Du kan även köpa utrustning i form av bildskärmar, ljud och ljus, roll-ups, trycksaker och allt annat som behövs för att arrangera en lyckad mässa. Vi erbjuder högkvalitativ utrustning och självklart kan vi finnas där för att hjälpa er att sköta det tekniska under mässans gång. Vi bistår dessutom med transporter, montering och demontering och vi kan även hyra ut möbler eller inredning om behovet finns. Planerar du en mässa, eller något annat evenemang? Kontakta oss på Scenteknik Norrköping så hjälper vi dig med allt du behöver!

hyra teknik till mässa