Digital signage till Finspång Tekniska

Digital signage – vad är det bra för? Det finns många fördelar med digitala skärmar. De kan användas för information, för marknadsföring eller för att livesända film eller bild. I veckan har vi varit hos Finspång Tekniska och satt upp en ny infartsskärm! Denna gången blev det en 86’’, 4K-skärm. Den är inkapslad med fläkt och värme, och pryder nu infarten hos Finspång Tekniska. I samband med arbetet fick vi dessutom hjälp av JS Racecars & Custom med svetsningen. Vi tackar för detta!

Digitala skärmar är ett ypperligt alternativ för företag vid många tillfällen. Här används den som infartsskylt, där företaget kan skriva upp sina öppettider och ett välkomstmeddelande. Digital signage används även flitigt inom butiksverksamheter. Om du till exempel har besökt en större mataffär, har du säkert sett att det sitter digitala skyltar lite här och var? Man använder dem ofta för att marknadsföra produkter eller ge ut information till besökare.

Ja, som ni hör finns det många olika ändamål där digital signage kommer väl till hands! Vi på Scenteknik Norrköping arbetar mycket med digitala skärmar. Vi installerar dem i princip varje vecka, åt kunder över hela landet. Och vi kan givetvis leverera och installera dem åt dig också! 

Om du är intresserad av att beställa digitala skärmar eller annan utrustning, är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi kan bistå med allt från bild, till ljud och ljus, samt utrustning till mässor och andra evenemang. Vi hjälper dessutom till med transporter och kan såklart bistå med tekniker om behovet finns! Kika runt här på vår webbplats för att läsa mer om våra tjänster. Tveka inte på att kontakta oss om du vill ställa frågor, eller redan nu efterfråga en offert på arbetet! Välkommen till Scenteknik Norrköping.

Digital signage skärmar till Finspång Tekniska