Hyra lastbil? Ny spelare i vagnparken

Behöver du hyra lastbil för transport av utrustning? Vi har goda nyheter! Veckan startade på bästa möjliga sätt, i och med att vi fått tillökning i vår vagnpark. Det senaste tillskottet är en ny Iveco, som vi kan se på bilden här bredvid. Nya fordon ger oss ökade möjligheter att ta oss an fler uppdrag, och erbjuda fler transporter för våra kunder. 

För det är ju nämligen så att vi erbjuder transport av vår utrustning till våra kunder som är i behov av helhetslösningar, installationer eller hyrning av skärmar, bland annat. Med hjälp av våra fordon kan vi köra ut all utrustning snabbt och effektivt till våra kunder, och i sin tur öka vår effektivitet och hjälpa våra kunder ännu mer. Vi kan dessutom bistå med chaufförer som kör våra lastbilar åt er. Oavsett om du ska arrangera en mässa eller något annat evenemang är du alltid välkommen att kontakta oss för transporthjälp.

Vi ser fram emot fler uppdrag framöver och vi är glada över tillökningen här i bilfamiljen! Om du vill ha vår hjälp med att hyra lastbil, köpa eller transportera utrustning för ett evenemang är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att ta fram en lösning som är skräddarsydd efter just dina behov!

nytt fordon för dig som vill hyra lastbil av oss