Ljud och ljus till Hammerfall

Vi har något roligt att berätta! Vi har fixar ljud och ljus till ett riktigt roligt evenemang.

Vi på Scenteknik Norrköping är otroligt stolta över att ha fått förtroendet att leverera ännu en helhetslösning. Denna gången med såväl teknik som tekniker till ett av årets roligaste evenemang – Hammerfalls enda headline spelning i Sverige! Vi har sett till så att ljud och ljus fungerar och har samtidigt fått ta del av en grym spelning, där Hammerfall agerade huvudakt, med stöd av förbanden Riksväg 51 och Zornheym.

Uppdrag som dessa ligger oss varmt om hjärtat och det är alltid lika kul att få se resultatet, och samtidigt ta del av grym musik såklart. Hela spektaklet arrangerades av Kulturhuset Finspång och det var en fantastisk upplevelse för alla inblandade.

Vi vill passa på att tacka återigen för förtroendet, och vi hoppas på fler roliga samarbeten av detta slag. Om du behöver hjälp med att lösa tekniken för en konsert, eller något annat evenemang för den delen, är du varmt välkommen att kontakta oss på Scenteknik Norrköping. Vi kan hjälpa dig med allt från transporter, till installationer av ljud, ljus och bild. Vi kan dessutom bistå med tekniker som säkerställer att all teknik fungerar felfritt under hela evenemangets gång, såklart! Tveka inte på att höra av dig om du är intresserad, så berättar vi mer.

ljud och ljus med tillhörande utrustning till konsert