Hyra storbildsskärm – Flygplansmuseet

Idag har vi fått förtroendet att leverera en helhetslösning till Flygvapenmuseum i Linköping, som bland annat ville hyra storbildsskärm av oss. Det har varit en fantastisk upplevelse, där vi fått utföra vårt arbete i sällskap med alla häftiga flygplan som finns på plats. Vi har bland annat installerat en storbildsskärm med tillhörande teknik för deras utomhusbio, som gästerna har fått ta del av. Ett väldigt uppskattat uppdrag från vår sida, i en unik miljö med mängder av trevliga människor. Vi tackar Flygvapenmuseum för förtroendet, och för en rolig dag tillsammans.

Du vet väl om att du också kan hyra storbildsskärm av oss på Scenteknik Norrköping? För att inte tala om annan teknik! Helhetslösningar som dessa är vår specialitet, och vi hjälper gärna till med liknande uppdrag i framtiden. Just utomhusbio är något som kan vara effektivt i många sammanhang, bland annat för uppvisningar, men också för dig som vill visa en film eller en match utomhus! Om du vill veta mer om hur vi arbetar under dessa tillställningar, eller om du redan nu vill hyra eller köpa en storbildsskärm av oss är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

hyra storbildsskärm till utomhusbio