Hyra iPads till mässa

Du vet väl om att du kan hyra ipad och annan teknik till mässor av oss? Att delta på en mässa som utställare innebär inte bara jobb och presentationer, det innebär även att ge en bra image utåt med hjälp av en snygg och träffsäker monter! Så vad bör då en monter bestå av? Bland annat våra nya iPads som vi köpt in just i detta syfte. En mässmonter är inte bara ett utrymme där ni står under mässan, det är faktiskt en förlängning av hela ert varumärke. Det innebär att allt som finns i montern, och hur den ser ut, representerar dig och ditt företag. Därför är det såklart viktigt att den speglar er och det ni vill få sagt till besökarna. En mässmonter behöver ha möbler, trycksaker, skärmar, iPads, dekorationer, pennor… Ja, en hel del med andra ord! Sakerna ska dessutom gå i linje med företagets grafiska profil eller image, samt samspela på ett bra sätt. Montern ska locka besökarna så att ni som står i montern sedan kan fånga in besökarna med era fantastiska idéer och produkter.

Hyra iPad och utrustning till mässa

Att ta fram all utrustning till en mässmonter på egen hand kan vara krångligt, och du kan behöva prata med många olika leverantörer för att få tag på alla saker du behöver. Eller så kan du ta den enkla vägen istället, och anlita oss på Scenteknik Norrköping! Vi är proffs på mässor och vi vet hur man skapar en snygg mässmonter. Vi kan bistå med allt från digitala skärmar, till trycksaker och till och med möbler. Hos oss kan du både hyra och köpa utrustning till mässor, och vi erbjuder såklart även transporter och monteringar. Vi kan hjälpa dig att ta fram en heltäckande lösning, så att din monter kan bli den bästa representationen av din verksamhet som möjligt!

Planerar du att delta i en mässa, eller arrangera en mässa överlag? Är du i behov av hyra iPad, skärmar, trycksaker, transporter, ljud och ljus eller annan teknisk utrustning? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Scenteknik Norrköping! Berätta vad du behöver så tar vi fram en lösning för just dig.

nya ipads för mässor