Hyra storbildsskärm till fotbolls-EM?

Vad sägs om att hyra storbildsskärm för att titta på match i sommar? Det låter som en spektakulär idé, i varje fall enligt oss på Scenteknik Norrköping!

Finns det något som är bättre än att titta på matchen på en storbildsskärm i parken? Det är nog något av det bästa som finns – speciellt under varma sommardagar när man bara vill umgås med vänner och njuta av en riktigt spännande match. Många kommuner och städer väljer att hyra storbildsskärm för att visa matcher, främst fotbollsmatcher under VM och EM, för deras invånare – och engagemanget är alltid lika stort. Vi har precis besökt Katrineholm och levererat en storbildsskärm för visningen av fotbolls-EM i Stadsparken och resultatet blev hur bra som helst. Tack till +Katrineholm för förtroendet – vi hoppas att ni fick en riktigt härlig dag tillsammans med alla glada fotbollsfans.
Om du, precis som Katrineholm, vill hyra eller köpa en storbildsskärm att använda för visning av match eller filmer är du varmt välkommen att kontakta oss på Scenteknik Norrköping! Vi erbjuder helhetslösningar för alla tillfällen – från matcher i parker, till mässor och andra evenemang. Hos oss kan du köpa och hyra utrustning i form av storbildsskärmar, digitala skyltar, trycksaker, ljud och ljus och mycket mer. Vi har något för alla tillfällen, och vi hjälper dig gärna att hitta rätt. Skicka ett mejl eller ring till oss och berätta lite mer om dina behov, så tar vi fram en lösning som är skräddarsydd för just dig.

hyra storbildsskärm för visning av fotbolls-em