Helhetslösning med storbildsskärm

Spännande saker har hänt under de senaste två dagarna! Åtvidabergs kommun – och än är det inte slut. Vi har tillsammans med kommunen hjälpt till att leverera LED-trailer med storbildsskärm där besökarna kan titta på klipp och film. Ikväll kommer vi att köra en drive-in bio tillsammans med 1357 Ung Kultur, med FM-sändare för att komma åt den där härliga känslan för personerna i bilarna. En gammal hederlig drive-in bio, det var inte igår eller hur?

Kommande dagar kör vi på med mer film här i Åtvidaberg, följt av ytterligare en leverans av utomhusbio för Sverige match i fotbolls-EM, som bland annat kommer att gå att se i Katrineholm i samband med + Katrineholm. Det vill ni inte missa!

Behöver du hjälp med att hyra eller köpa storbildsskärm, eller annan teknik inför ett kommande evenemang? Tveka inte på att kontakta oss på Scenteknik Norrköping! Vi levererar effektiva helhetslösningar där allt från bild, ljud och ljus till tekniker och chaufförer ingår. Ring eller mejla oss och berätta om dina önskemål, så återkommer vi med all information du behöver.

storbildsskärm åtvidaberg