Storbildsskärm för utomhusbio i Södertälje

Visste du att det går att hyra eller köpa storbildsskärm av oss för att anordna utomhusbio? Det stämmer bra det! Vi kan hjälpa dig att fixa den bästa bild- och ljudkvaliteten för din utomhusbio. Oavsett om du hyr eller köper storbildsskärm eller annan utrustning som kommun, företag eller förening är du alltid välkommen att kontakta oss med dina idéer så hjälper vi dig vidare.

Idag har vi rullat iväg till Södertälje för att hjälpa Flimmer att arrangera en rolig utomhusbio! Vi använde oss av vår 18,5 kvadratmeter stora LED-trailer & PA – som garanterade en riktigt bra upplevelse för alla besökare. Vi älskar att få förtroende för uppdrag som dessa, då vi vet att vi kan leverera högkvalitativa helhetslösningar som ger en bättre upplevelse för såväl arrangörer som besökare. 

Om du är intresserad av att hyra storbildsskärm, eller annan utrustning för att arrangera en utomhusbio är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hyr ut och säljer utrustning såsom storbildsskärmar, digitala skyltar, möbler för mässor, trycksaker, ljud, ljus och mycket mer. Vi på Scenteknik Norrköping är dessutom proffs på allt inom ljud, ljus, bild och utrustning för evenemang och mässor. Ring oss eller skicka ett mejl, och berätta mer om vad du har i kikaren, så återkommer vi med ett förslag på en helhetslösning som vi vet kommer passa dig.

storbildsskärm till utomhusbio