Helhetslösning för turnépremiär

Wow, vilket helg! Vi har fått äran att leverera en enorm helhetslösning till suveräna Peter och Bruno, nu när de ger sig ut på sin turné. Helgen har spenderats med att köra, installera och preppa turnéns första hållplatser i Linköping och Norrköping. Så vad har vi gjort då? Jo, vi har ordnat turnétransport, chaufförer som kan köra ekipaget, tekniker som ser till att allt flyter på som det ska och såklart även LED-utrustning. Sådana här typer av jobb är otroligt roliga att genomföra och det är alltid lika givande att se slutresultatet, efter många timmars prepp och jobb. Förutom den här insatsen har vi även hunnit med en tur till Stockholm där vi ställde ut vår mobila storbildsskärm inför firandet av 1 maj! Tänka sig att vi hunnit med allt detta – under en enda helg.

Att ta fram helhetslösningar för konserter eller turnéer av andra slag är något av en specialitet som vi har. Det är ju trots allt under dessa typer av tillställningar som vi verkligen kan leverera, ja, allt! Vi kan bistå med ljud och ljus, skärmar, tekniker, transporter, chaufförer – allt som krävs för att en tillställning ska bli lyckad helt enkelt. Det är dessutom något som vi älskar att göra, och som vi gärna hjälper just dig med. Du är alltid välkommen att kontakta oss på Scenteknik Norrköping om du planerar ett evenemang, oavsett hur stort eller litet det är. Ring eller mejla oss med din förfrågan så återkommer vi med allt du behöver veta!

helhetslösning för konsert