Hyra storbildsskärm? Se hit!

Behöver du hyra storbildsskärm för ett uppkommande evenemang? Här på Scenteknik Norrköping kan du få hjälp med att ta fram effektiva helhetslösningar där allt från ljud, till bild och tekniker ingår. Vi hjälper mängder av företag och kommuner att lösa deras tekniska behov varje år, och vi finns tillgängliga att bistå med utrustning i alla dess former för alla tillfällen.

Idag har vi levererat ytterligare en helhetslösning, och den här gången till Telia för deras mini-turné! De behövde hyra storbildsskärm och en helhetslösning för ett riktigt spännande projekt. Telia kommer nämligen att turnera runt i olika städer med start Västervik, följt av Halmstad, Falkenberg, Varberg och Strömstad – roligt va? För att de ska få så bra ljud och ljus som möjligt under sin turné har vi hjälp till att lösa mobila storbildsskärmar, teknik, tekniker och transport åt dem. Det har varit ett spännande uppdrag och vi är väldigt nöjda med resultatet. Om du befinner dig i någon av städerna som Telia besöker kan du alltid spana in vår utrustning och prata med oss om du har några frågor.

Vi som jobbar på Scenteknik Norrköping är proffs på allt inom teknisk utrustning för mässor och evenemang, och vi kan hjälpa dig att ta fram en helhetslösning som baseras på just dina behov! Oavsett om du behöver hyra storbildsskärm för en kommande turné (precis som Telia), om du ska arrangera en mässa eller om du behöver hjälp med ljudet för ett evenemang, är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att lösa den bästa tekniska utrustningen för just dina behov!

hyra storbildsskärm för telias turné