LED-skärm till fotbolls-VM

Ännu en dag, ännu en match på LED-skärm! Denna gång var med Joan’s i Finspång som fick äran att visa matchen på en av våra digitala skärmar. Fotbolls-VM är ett evenemang som alltid drar mycket folk, och som alltid är uppskattat att titta på. Extra kul är det om en lokal bar, eller varför inte kommunen, visar matcherna på storbildsskärm. Det skapar en gemenskap och en bättre upplevelse för alla inblandade!

Vi levererade en 7,3 kvm P6 skärm till Joan’s i Finspång som de ska använda för att visa matcher hela sommaren. Skärmen har ett 16:9 format som passar perfekt för match, och som gör sig hur bra som helst på deras uteservering. För vad är väl en sommar utan öl, fotboll och goda vänner på en uteservering i värmen?

Om du, precis som Joan’s, vill visa matcher i sommar är du välkommen att kontakta oss! Vi hjälper dig att hitta en helhetslösning där du kan hyra storbildsskärm, ljud och ljus och allt annat du behöver. Som vanligt kan vi såklart även hjälpa till att arrangera och utrusta era mässor och andra evenemang. Vi har all teknik, alla tekniker, transporter och chaufförer, möbler och trycksaker som ni behöver. Hör av er till oss på Scenteknik Norrköping så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa just er med. Glad sommar!

led-skärm på joan's uteservering