Hyra storbildsskärm utomhus?

Vill du hyra storbildsskärm utomhus för att kolla på matchen?

Sommaren är i full gång och i år innebär det bara en sak – fotbolls-VM! I princip hela Sverige följer matcherna och alla barer är proppfulla varje dag. Men vem vill egentligen sitta inomhus en varm sommardag och titta på matchen? Gör istället som Finspång, Norrköping, Oxelösund, Rinkeby och Husby – och se matchen utomhus! Vi har fixat lösningar för alla dessa platser där vi kört ut mobila storbildsskärmar med hög kvalitet. Perfekt för fotbollsmatcher där många vill komma och titta samtidigt, och där man enkelt vill kunna transportera skärmar fram och tillbaka. Än är det inte för sent att boka en skärm för framtida matcher i sommar – så tveka inte på att höra av dig så hjälper vi dig!

Med vår hjälp kan du hyra storbildsskärm utomhus eller inomhus och se alla matcher med bästa kvalitet! Oavsett om du driver en bar, jobbar i kommunen eller har en förening kan vi hjälpa dig. Vi bistår med skärmar, ljud och ljus och såklart helhetslösningar, så att ni alla kan njuta av matcherna hela sommaren lång. 

Om du är intresserad av att veta mer om våra lösningar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi kan hjälpa dig att ta fram de bästa lösningarna för såväl match, som för evenemang och mässor. Bland våra tjänster ingår bild, ljud och ljus, tekniker, transporter, trycksaker och allt annat du kan tänkas behöva för evenemang och mässor. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill göra en bokning. Glad sommar och välkommen in till oss på Scenteknik Norrköping!

Olika platser i Sverige som fått vår hjälp med att hyra storbildsskärm utomhus