LED-skärm till Run of Mine

Vi har levererat en LED-skärm till en spännande aktivitet! Visste du att det finns en löpartävling inuti en gruva? Run of Mine är en löpartävling som går loss i Zinkgruvan i Askersund. Här tävlar löpare genom att springa lopp av olika längder i gruvan – häftigt va? Varje år deltar massvis med personer och det är en riktig folkfest. Om du är sugen på att delta i loppen kan du läsa mer på deras webbplats, här!

I och med att vi är proffs på bild, fick vi förtroendet att filma spektaklet! Med hjälp av livekameror har vi filmat Run of Mine i år, 2018. Förutom att vi filmade, hade vi dessutom en LED-skärm utanför gruvan där alla kunde se loppet live. Det har varit en riktigt spännande upplevelse som vi är glada över att fått vara del av. Vi tackar Run of Mine och Zinkgruvan för förtroendet!

Om du vill sända ett lopp live, eller visa upp det på skärm kan du kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att lösa bild, eller andra tekniska lösningar. Oavsett om du ska ordna ett event, en mässa eller något helt annat kan du alltid kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att hitta den optimala lösningen för just dina behov. Välkommen till oss på Scenteknik Norrköping!

LED-skärm utanför gruva för löpartävlingen Run of Mine