Ljud och ljus till vigselceremoni

Ännu en dag i kärlekens tecken för oss på Scenteknik Norrköping! Förra veckan hjälpte vi till med ett frieri, och den här veckan tog vi det steget längre. Vi har nämligen fått äran att hjälpa till att arrangera ett bröllop, roligt va? Vi ska såklart inte förrätta en vigsel, men vi har däremot tagit fram en helhetslösning med ljud, ljus och tillbehör till ett lyckligt par. Bröllop är stora evenemang som ofta kräver allt från ljud, till ljussättning och bildskärmar. När vi fick den här förfrågan sa vi såklart ja direkt! Vi jobbar trots allt med alla typer av tekniska lösningar, oavsett om det gäller en mässa eller ett trevligt bröllop.

Denna gång kommer vigselceremonin att ske utomhus, och därför har vi noggrant valt ut utrustning som gör sig bra för ändamålet. Vi har levererat allt som behövdes för en riktigt fin ceremoni, och vi hoppas att det lyckliga paret får en underbar dag. Ett sommarbröllop kan ju trots allt inte bli annat än vackert och lyckat, eller vad säger nu?

På Scenteknik Norrköping kan du få hjälp med allt från transport, till tekniker och utrustning inför mässor och evenemang. Vi kan hjälpa dig att ta fram praktiska helhetslösningar som tillgodoser alla dina behov. Oavsett om du ska ordna en mässa, eller som i det här fallet en vigselceremoni, kan du alltid kontakta oss. Vi tar fram en direkt offert som täcker alla dina behov, och vi utför jobbet enligt best practice! Så tveka inte – kontakta oss redan idag och berätta mer om dina behov, så löser vi det såklart.

Förberedelse av ljud och ljus till vigselceremoni