Digital skärm till en annorlunda förfrågan…

Ni vet såklart om att vi på Scenteknik Norrköping jobbar mycket med ljud, ljus och skärmar till evenemang. Men visste ni att vi då och då får förfrågningar som vi kanske inte hade räknat med? Förra helgen dök det upp en förfrågan som vi inte var vana vid, men som vi blev otroligt glada av att få hjälpa till med – en installation av en digital skärm…

Det var nämligen så att en glad herre vid namn Daniel efterfrågade vår hjälp med att utföra ett frieri utanför Friends Arena i Stockholm! När man friar vill man ju ofta slå på stort, och Daniel ville ge sin blivande hustru en ordentlig överraskning genom att ställa ut en mobil skärm utanför arenan för sitt frieri. Som de romantiker vi är, sa vi såklart ja (till skärmen då, såklart).

Vi ordnade en transport av en mobil digital skärm som vi ställde ut utanför arenan, med texten “Vill du gifta dig med mig?”. Överraskningen gick såklart hem och vår herre Daniel blev med fru. Stort grattis till er, önskar vi som jobbar på Scenteknik Norrköping!

Om du precis som Daniel vill anlita oss för liknande uppdrag går det såklart hur bra som helst! Vi ställer upp på det mesta som har med teknik att göra, och vi blir bara glada av att få hjälpa till i kärlekens tecken. Vi kan dessutom bistå med utrustning, transporter och tekniker för evenemang och mässor över hela landet. Kontakta oss redan idag och berätta mer om vad du vill ha hjälp med, så löser vi det för dig!

Installation av digital skärm för ett frieri i stockholm