Digital Signage på Ica Maxi

Vi på Scenteknik Norrköping arbetar en hel del ute i Nynäshamn med att installera digital signage till såväl butiker som restauranger. Att använda sig av digitala skärmar, istället för analoga, är ett smart sätt för verksamheter att förenkla sitt arbete. Det är dessutom ett sätt att ge kunderna en bättre upplevelse. Det är nämligen enklare att hantera och byta ut informationen på digitala skärmar än att behöva skriva om den manuellt, såklart!

Den här helgen har vi besökt Ica Maxi i Nynäshamn och installerat fem nya 43’’ digital signage skärmar! Skärmarna sitter på olika platser runt om i butiken. De ger kunderna information kring priser, erbjudanden och annat som butiken vill nå ut med. Det positiva med dessa skärmar utöver dess finess är att alla styrs separat med hjälp av Adress mjukvara. Det innebär att butiken enkelt kan ändra och styra om information på alla skyltar samtidigt, eller på en åt gången. Smart va? Det är ett perfekt sätt för en butik att kunna få ut information snabbt. De kan bland annat informera om veckans rabatter på en skärm, medan en annan skärm påminner om medlemskort eller dylikt.

Om du driver en butik eller annan verksamhet som vill gå över till digital signage är du alltid välkommen att kontakta oss på Scenteknik Norrköping! Vi hjälper dig gärna att ta fram en lösning som passar bra för just din verksamhet, och som dessutom förenklar ditt arbetsflöde. Om du vill läsa mer om digitala skärmar kan du göra det här. Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor!

Nyinstallerade digital signage skärmar till Ica Maxi