Storbildsskärm till EM!

Premiär för Sverige i fotbolls-EM 2016! Sverige spelar sin första match under EM i år och vi har fått förtroendet att leverera en högkvalitativ storbildsskärm till Husby, Stockholm, där matchen sänds live för alla invånare. Förutom storbildsskärm, har vi dessutom levererat en helhetslösning där teknik för livesändning och ljud ingår. I och med att det inte finns el där vi ställde upp rubbet har vi valt att använda oss av det inbyggda elverket. Som såklart fungerar hur bra som helst. För alla tillfällen där du vill visa upp matcher, eller andra sändningar, kan vi alltid hjälpa till att lösa bra el direkt via vårt inbyggda elverk. Snabbt, utan problem, hur smidigt som helst.

Om du missade dagens match och vill få chansen att ta del av andra matcher på storbildsskärm har vi goda nyheter! Vi kommer nämligen att finnas på plats 17/6, 22/6, 6/7 och såklart finalen 10/7 – och sända live med vår utrustning. Finns det något bättre än EM-matcher på storbildsskärm under en blå himmel och skinande sol? Det tycker inte vi i alla fall! Så passa på att ta dig till Husby på något av datumen nämnda! Så kanske du också kan få ta del av EM-matcher på storbild tillsammans med alla dina vänner eller kollegor.

Om du också vill sända matcher live i din hemstad, eller få hjälp att hyra storbildsskärm för andra tillfällen, är du varmt välkommen till oss på Scenteknik Norrköping! Vi kan hjälpa dig att ta fram helhetslösningar med allt från transporter, till ljud, ljus och digitala skärmar. Vi kan dessutom leverera allt du behöver inför mässor och andra event, av den bästa kvaliteten och till konkurrenskraftiga priser – oavsett om du behöver rollups, möbler, trycksaker eller någon annan form av digital teknik. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om vad vi kan göra för att hjälpa just dig med ditt evenemang – välkommen till oss på Scenteknik Norrköping!

hyra storbildsskärm till em