Digital Signage till Vallåkraträffen

Idag är vi på plats på Bilsport Performance Show & Custom Motorshow där vi hjälper till med att installera digital signage runt om på platsen! Här kan du se ett exempel på det vi gör, närmare bestämt en iScreen Digital Signageskärm som vi installerade på Vallåkraträffens monter. Nu när skyltarna är på plats finns det bara en sak att göra – invänta alla häftiga bilar som ska delta i showen under dagens gång. Vi har verkligen ett grymt jobb!

Digitala skyltar är perfekta att använda på mässor, shower eller andra evenemang där du vill kunna visa upp olika filmer eller allmän information till besökarna, på ett snabbt och smidigt sätt. Det är enkelt att ändra vad som visas på skärmarna och du kan få ett organiskt förlopp av mängder av information utan att behöva lyfta ett finger, bra va?

Om du ska arrangera en mässa eller ett evenemang av något slag och är intresserad av att installera digital signage ska du kontakta oss på Scenteknik Norrköping! Vi kommer gärna ut till dig och hjälper till med allt du behöver för ett lyckat evenemang – från bild, till ljud och ljus eller transporter. Kontakta oss redan idag med dina behov så berättar vi mer om vad vi kan göra!

digital skylt till motorshow