Skärmar och lösningar till Kalmar Grand Prix Elite

Ännu en helg har gått, och denna gång har det varit fullt upp för vår del! Vi har nämligen besökt Kalmar och hjälpt till att leverera skärmar och andra helhetslösningar för Kalmar Grand Prix Elite på fredagen, och vidare till TimeAttackNu Festival i Mantorp Park under söndagen. Det har varit en otroligt spännande helg full av glada människor och god stämning, precis som det alltid är i Kalmar – där vårt moderbolag dessutom befinner sig. Skärmar, ljud och ljus, montrar och andra lösningar för evenemang, mässor och festivaler är det vi gör bäst. Vi kan hjälpa dig att lösa alla dina behov inför uppkommande evenemang på nolltid!

Hos oss på Scenteknik Norrköping kan du hyra eller köpa allt från digital signage, till andra lösningar som du kan tänkas behöva på dina evenemang. Vi kan hjälpa dig att ta fram allt från teknik, till att ordna transporter eller erbjuda vår personliga hjälp med skötsel av tekniken på plats. Vi erbjuder dessutom möbler, trycksaker, rollups och allt du kan tänkas behöva för mässor! Om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda, eller om du redan nu vill lägga en beställning är du varmt välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.

skärmar som vi installerat till kalmar grand prix elite