Bild och ljus till konstprojekt

Bild och ljus – hur kan dessa två saker användas tillsammans? Det är något som vi har fått ta del av idag! Vi fick en förfrågan att hjälpa till med ett konstprojekt idag, som har premiär under nästa vecka. Med hjälp av bild och ljus har vi hjälpt till att ställa upp en projektion i ett kyrktak som visar upp konst för besökare.

Dessa typer av projekt är minst sagt annorlunda för oss, men otroligt spännande. Att få kombinera teknik med konst är något som vi inte brukar göra, men något som vi verkligen uppskattade. Många konstnärer arbetar med bild och ljus i kombination för att skapa dessa typer av verk, och det blir faktiskt riktigt snyggt!

Även om vi inte har för vana att ta oss an projekt som detta, gör vi det såklart gärna om efterfrågan finns! I vår bransch är det alltid spännande att få göra nya och spännande saker. Om du sysslar med konst och behöver hjälp med en installation är du alltid varmt välkommen att kontakta oss!

Som ni vet sysslar vi såklart med mer än bara bild och ljus. Vi är experter på allt som rör teknik, från skärmar till ljud! Oavsett om du vill arrangera en konsert, ett evenemang eller varför inte en mässa, kan vi hjälpa dig. Klicka runt här på vår webbplats för att läsa mer om oss och våra tjänster. Om du redan nu är intresserad av en offert, eller vill ställa andra frågor, är du välkommen att kontakta oss såklart! Välkommen till Scenteknik Norrköping.

Bild och ljus som skapar ett konstverk i ett kyrkotak