Ny mobil skärm

Mobil skärm – vad är det? En skärm som går att flytta på, såklart! Mobila skärmar är perfekta att använda för marknadsföring! De kan köras ut till en plats för en dag, en vecka eller en månad, och enkelt transporteras bort när ändamålet är uppfyllt. Vi på Scenteknik Norrköping arbetar mycket med mobila skärmar och vi erbjuder ofta dem till kunder som vill marknadsföra en mässa, ett event eller dylikt. De kan till och med användas för att marknadsföra nya butiker eller restauranger under kortare tider.

Vi har i dagsläget en hel drös mobila skärmar, och nu har vi förvärvat ytterligare en! Låt oss presentera vår nya 7 kvm P6-skärm. Det är en mobil skärm med en hög upplösning på hela 576 x 320 pixlar. Den kommer att göra bra ifrån sig här hos oss av många anledningar. Dels är den enkel att etablera, då den hissas upp med hjälp av hydraulik. Dels är den enkel att flytta fram och tillbaka efter kunds behov.

Vi ser fram emot att implementera en ny mobil skärm i vårt utbud och ge våra kunder fler möjligheter för digitala skyltar! Om du är intresserad av att hyra just denna skärm, eller någon annan form av digital skärm är du välkommen att kontakta oss. Vi kan dessutom bistå med teknik, möbler, trycksaker och mycket mer för mässor och alla andra typer av evenemang.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor, eller om du redan nu vill efterfråga en offert! Välkommen till oss på Scenteknik Norrköping.

Ny mobil skärm som våra kunder kan hyra