Digital Signage – Admess partner

Vi har en spännande nyhet att dela med oss av! Från och med nu är vi nämligen återförsäljare av Admess Digital Signage Software. Det innebär att du som kund kan hyra eller köpa våra skärmar och produkter och styra dem enkelt, oavsett var du är. Digital signage är effektivt för alla branscher som vill använda sig av digitala skärmar för marknadsföring och information. Det ger dig som verksamhet en enklare hantering av informationsflöden. Detta, på grund av att du kan styra vad som syns på skärmarna oavsett var i världen du befinner dig. Med Admess system kan du dessutom förenkla processen ytterligare – något som vi på Scenteknik Norrköping älskar!

Du kan använda programvaran på allt från iPads, till digitala skyltar, och det är effektivt och smart precis som vi vill ha det. Om du vill veta mer om hur allt fungerar är du som vanligt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer. Om du vill veta mer om Admess och deras system kan du dessutom beställa produktbladen här på vår hemsida. Nu blir det enklare än någonsin för våra kunder att beställa och hantera sin digitala kommunikation – du ska väl testa? 

Välkommen till oss på Scenteknik Norrköping! Vi förenklar vardagen för företag, en skärm i taget.

digital signage programvaror från admess