Hyr mobila skärmar

Om du har börjat fundera på att marknadsföra dig själv med hjälp av digitala skyltar kan du alltid vända dig till oss på Scenteknik Norrköping! När man ska marknadsföra sig själva med digitala skyltar är det alltid en fråga om var man kan etablera sig. Många gånger kanske man har en plats i sikte, men man vet inte om det kommer att gå vägen. Det är dessutom svårt att etablera mobila skärmar, för att sedan få besked att man inte längre kan stå kvar efter några månader. Så hur löser man detta? Med mobila skärmar från oss såklart!

Vad är en mobil skärm?

En mobil skärm, till skillnad från en vanlig digital skärm, kan transporteras hur lätt som helst. Den är ofta monterad direkt på en bil eller annan anordning. Det innebär att man enkelt kan transportera skärmen till sin bestämda plats, och flytta på den snabbt och smidigt vid behov. En perfekt lösning för tillfälla marknadsföringskampanjer eller för dig som ska hålla i ett evenemang under en dag.

Vi kan hjälpa dig att lösa mobila skärmar för allt från en dag till en månad. Med hjälp av våra digitala, mobila skärmar kan du enkelt få ut information snabbt. Detta utan att behöva köpa en plats eller skriva på ett långsiktigt avtal. Allt du behöver göra är att kontakta oss och berätta mer om dina behov, så tar vi fram en lösning som gynnar dig! Vi på Scenteknik Norrköping är experter på allt som rör ljud, ljus, bild och teknik, och vi hjälper dig gärna att ta fram en helhetslösning. Oavsett om du ska arrangera en mässa, en fest eller andra evenemang, kan vi hjälpa dig. Vi kan bistå med allt från transporter, till tekniker och självklart utrustning – allt baserat på dina behov. Slå oss en pling redan idag och berätta mer om dina önskemål, så fixar vi en offert.

Bildexempel på hur det kan se ut när man hyr mobila skärmar