Projektor och duk till Enebyskolan

Ännu en vecka här på Scenteknik Norrköping! Denna vecka började starkt med en installation av projektor och en motoriserad duk. Beställaren var Enebyskolan i Norrköping, som numera har en väl fungerande projektor att använda för sin undervisning!

Alla typer av installationer, vad gäller bild, ljud och ljus, är något som vi är experter på. Vi hjälper gärna till att lösa tekniken för våra kunder, oavsett om beställaren är en skola, eller någon helt annan. Förutom installationer erbjuder vi dessutom uthyrning och försäljning av teknik, såsom skärmar och ljudutrustning. Bland vår arsenal hittar du allt du behöver för såväl evenemang, som konserter, mässor eller fester.Om du är intresserad av att veta mer om oss och våra tjänster hittar du all information här på hemsidan. För varje tjänst kan du läsa mer om vad vi erbjuder, och hur du går tillväga för att efterfråga tjänsten.

Om du behöver komma i kontakt med oss för att efterfråga en offert eller bara ställa frågor, är du alltid välkommen att skicka ett mejl eller ringa oss. Vi på Scenteknik Norrköping är experter på allt som kommer till teknik, och vi hjälper dig gärna! Tveka inte på att kontakta oss och berätta mer om ditt projekt! Vi levererar en helhetslösning som är perfekt för dig och dina behov. Oavsett om det handlar om att installera en projektor, eller att arrangera en mässa. Välkommen till Scenteknik Norrköping!

Installation av projektor