LED-skärmar för köp eller uthyrning

Just nu pågår det kvalitetstester av våra sprillans nya P2,3 beMatrix LED-skärmar! Ser det inte häftigt ut? Vi är säkra på att dessa skärmar kommer att fungera hur bra som helst för våra kunder runt om i landet. Dessa skärmar är perfekta för event, mässor eller för dig som vill hyra skärmar för en fest eller ett annat evenemang. Skärmarna har hög upplösning och kan enkelt byggas ihop med hjälp av moduler, och skapa stora skärmväggar som verkligen tar upplevelsen till en ny nivå. Det är trots allt det som vi gör bäst – att erbjuda teknik till den bästa kvaliteten på marknden.

Du vet väl om att du kan hyra och köpa LED-skärmar och all annan utrustning till mässor eller andra evenemang från oss? Om du planerar en mässa, ett event eller någonting annat roligt där bild behövs – ska du kontakta oss på Scenteknik Norrköping! Vi erbjuder bland annat led-skärmar, ljus, ljud och mängder av annan utrustning. Med vår hjälp kan du få allt du behöver och lite till för en lyckad mässa, evenemang eller fest – oavsett vad!

Vi kan ta hand om hela processen åt dig och ta fram allt du behöver för att skapa ett så lyckat evenemang som möjligt, med rätt teknik och bra lösningar. Kontakta oss redan idag och berätta mer om dina önskemål så hjälper vi dig att ta fram en skräddarsydd helhetslösning.

nya led-skärmar