Skärm & Programvara till Åby Oilers

Sport är något som vi tycker mycket om, och speciellt sport där vi fått bidra med något – som till exempel en skärm! Vi fick nyligen en förfrågan om att hjälpa Åby Oilers med skärm och programvara till deras matcher. Vi installerade därför en skärm med matchklocka och scoreboard, samt en programvara som sköter allt åt dem. Allt som allt fick de en helhetslösning som kommer att gynna dem när de spelar match framöver. På bilden kan ni se hur allt såg ut när det var färdigt, på “invigningen” av all teknik. Vi är personligen mycket nöjda med resultatet, och vi hoppas att Åby Oilers får stor nytta av sin helhetslösning.

Skärmar, programvaror och teknik överlag är något som vi är proffs på. Vi arbetar dagligen med att leverera teknik till våra kunder av olika slag. Förutom skärmar, jobbar vi såklart också med mängder av andra saker. Vi levererar bild, ljud och ljus, möbler och trycksaker till mässor och mycket mer. Oavsett om du vill hyra skärmar för en match, få teknisk hjälp vid ett evenemang eller arrangera en mässa kan du alltid ringa oss. Vi tar gärna fram ett förslag på en lösning till just dig! Om du vill veta mer om hur vi jobbar och vad vi erbjuder hittar du all information här på vår webbplats.

Scenteknik Norrköping finns här för att hjälpa dig med tekniska helhetslösningar! Tveka inte på att kontakta oss redan idag om du vill göra en beställning. Du är såklart även välkommen att höra av dig om du har frågor eller om du vill diskutera ett framtida uppdrag.

Innebandyplan med skärm och spelare på planen