Monter till mässa i Göteborg!

Mässor – det är något som vi kan mycket om. Faktum är att vi arbetar en hel del med mässor över hela landet. Vi bygger montrar, förser kunderna med teknik och allt annat de kan behöva. Förutom detta kan vi även bistå med möbler, trycksaker och mängder av andra saker. Vi erbjuder nämligen heltäckande tjänster för mässar av alla storlekar och ändamål!

I helgen har vi varit i Göteborg och hjälpt till på Svenska Mässan. Tillsammans med vårt moderbolag, Scenteknik Kalmar, har vi byggt monter till mässa. Att bygga en monter kan se olika ut från gång till gång. Vissa gånger blir vi anlitade specifikt för att hjälpa till med tekniken. Andra gånger vill kunderna ha hjälp med att bygga, pynta och säkerställa att allt fungerar som det ska. Oavsett vad, så kan vi på Scenteknik Norrköping såklart hjälpa till. Monterbyggandet i Göteborg blev en succé, och mässan var som vanligt riktigt uppskattad av besökarna! Tillsammans med Scenteknik Kalmar gjorde vi ett snyggt jobb som kunden blev riktigt nöjd med. 

Att arrangera en mässa kräver en hel del jobb, men vi kan hjälpa dig! Oavsett om du vill ha hjälp med att fixa tekniker för hela mässan, eller anlita oss för att bygga monter, kan vi hjälpa dig. Vi kan bistå med allt från skärmar, till ljud och ljus, möbler och trycksaker. Vi ser till så att din mässa, eller din monter, blir riktigt bra på alla sätt. Om du vill veta mer om hur vi jobbar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi tar gärna fram ett heltäckande koncept till dig, som får din mässa att bli så bra som möjligt. Behöver du hjälp med ett annat event, eller vill anlita oss för andra tjänster? Läs mer om oss på vår webbplats, och kontakta oss redan idag!

monter till mässa i göteborg