LED-skärm – service och installation

Att arbeta med LED-skärmar är något vi gör på en daglig basis. Vi får ofta förfrågningar om att installera, förbereda, reparera eller bara kontrollera funktionerna på skärmar. Vårt jobb består till stor del av att kontrollera och serva utrustning. Det är så teknik fungerar, ibland behöver man kontrollera att allt fungerar som det ska! Vi på Scenteknik Norrköping jobbar såklart med att ge våra kunder den service de behöver, oavsett när de behöver den.

Idag har vi åkt runt på två olika uppdrag. Det första uppdraget bestod av en service på en LED-skärm i Bålsta. När vi tagit hand om det uppdraget och säkerställt att allt fungerade åkte vi vidare. Näst på tur blev en installation av en LED-skärm i Västerås! Som vanligt löste vi kundens förfrågan och nu finns en snygg och högkvalitativ skärm till deras förfogande. 

Skärmar är bra för många olika ändamål. De kan dels användas som reklam för till exempel en restaurang eller verksamhet. I dessa fall placerar man de ofta längs vägar, eller andra platser där många människor passerar. De kan dessutom användas för att ge ut information. En skärm erbjuder bättre möjligheter till anpassade informationsflöden, såväl som ett bättre arbetsflöde. Du som ägare av skärmen kan när som helst byta information oavsett var du befinner dig! Smidigare än så blir det inte, eller vad säger ni?

Om du vill lära dig mer om skärmar, göra en beställning eller efterfråga service kan du alltid kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att ta fram en skärm som passar för just dina behov. Hos oss kan du alltid räkna med att hyra skärmar av hög kvalitet. Du får dessutom alltid service när du än behöver den! Kontakta oss på Scenteknik Norrköping, så berättar vi mer!

LED-skärm utanför västerås