Storbildsskärm från Scenteknik

Storbildsskärmar är bra att ha under många olika tillfällen! Dels för dig som ska anordna en utomhusbio, dels för dig som ska arrangera en mässa eller dylikt. Många event använder dessutom stora skärmar för att visa upp information. Men de kan även användas för att visa talare eller akter på stora skärmar. Det gör så att alla kan se vad som händer på scenen, eller se de logotyper som sponsorerna har. Det är vanligast att man väljer att hyra storbildsskärm från företag i dessa situationer. Man kan dock även välja att köpa storbildsskärm från oss, om man vet med sig att man kommer att behöva den fler gånger.

Ett exempel på detta är er som kanske ordnar en mässa varje år, eller för er som av andra anledningen använder storbildsskärm lite då och då. Hos oss på Scenteknik Norrköping kan du, oavsett behov, välja mellan att hyra eller köpa storbildsskärm för alla tillfällen!

Här kan du se vår praktiska LED-skärm med pixelpitch 6 mm, 9,6m2 – som både finns att hyra och att köpa från oss. En stor och högkvalitativ skärm som passar utmärkt för alla tillfällen då storbildsskärmar behövs, helt enkelt! Perfekt för dig som ska arrangera en mässa, eller ett evenemang. Den går att köpa för dig som vill ha en egen skärm, eller hyra under kortare eller längre perioder. Oavsett vad du behöver är du alltid välkommen att kontakta oss för att få mer information. Om du vill veta mer om den här skärmen, eller våra andra produkter för uthyrning eller försäljning, är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi har allt som krävs för att ordna högkvalitativt ljud, ljus och mycket mer. Välkommen till oss på Scenteknik Norrköping!

storbildsskärm med bra upplösning